Přátelé
Anotace: Autorův zážitek...
Dvě těla, dvě duše a mrazivá noc,
obláčky dýmu z úst se jim linou.
Dvě těla, dvě duše neznají se moc,
přec na malou chvíli v jediné splynou.
Dvě těla, dvě duše na vlnách souznění,
při opojném kouzlu bílého vína,
ta těla a duše se v přátele promění,
zažehnou oheň, co nezhasíná.
Komentáře (0)