Ty
Byla jsem smutná
a srdce měla zlomené,
vždyť láska není nutná,
a Ty jsi řek "jsem tu jen pro Tebe".
5 let, co Tě znám není krátká doba,
i když ta cesta byla dlouhá,
budu Ti to opakovat znova.
Říkal si neplakej,
a utíral si moje slzy,
bylo tolik věcí, co mě mrzí.
Slzy Ti nesluší, usměj se,
úsměv krásný máš,
jsem tu s Tebou,
co je další co postrádáš...
Objímal si mě, dokud smutek nezmizel,
a mě bylo líp,
k úsměvu si mě pobízel,
a dal novou nit.
Tvá slova léčila mé srdce,
a já byla ráda,
tomu se přátelství říká přece,
dyť Tě mám za kamaráda.
Ty víš, že máš na mě velký vliv,
a dokážeš mě rozesmát,
a za to všechno Ti dlužím dík...
Komentáře (3)
Komentujících (3)