Možná ...
Anotace: ... to znáte taky.
Ráno ve tarým pokoji,
vlhká stěna
a kamna vyhaslý,
věci tu ztratily jména.
To se to píše,
když se smí
myslet jen na měsíc
a v poledne, že se stane nic.
Když den je dlaždič na břiše spící,
to se to píše
po vopici.
Komentáře (2)
Komentujících (2)