Ani jedno slůvko navíc... Ani jedno slůvko, za kterým by hodně nebylo... Liter není chudý na mistry básníky a básnířky. To tedy ne. Často dočtu báseň a za pár minut se začnu dusit... než si vzpomenu, že mám znovu začít dýchat...
23.02.2012 21:09:49 | Kyška
když napíšu něco jako tohle, jsem spokojenej
13.02.2012 18:41:02 | Black Sardinian
hele, já nevím jestli to víš, ale tohle je fakt moc dobrý...:)
P.S. "jen v milostné róbě" - tento slovní obrat se dá skvěle použít na nudistické pláži...
12.02.2012 12:28:26 | Aťan