ZRADA TA TED FRČÍ
Anotace: JE TĚŽKÝ KDYŽ VÁS NĚKDO ZRADÍ ZVLÁŠT KDYŽ JE TO BLÍZKÝ ČLOVĚK!!
ZRADA ta ted frčí
jsi nad propastí
A TEN !!!
koho si vážíš
náhle do tebe
¨prstem strčí !!!
Může to být!!!
muž !!! či žena !!!
koho v dnešní době
zajímá přátelství !!!
či jeho cena !!
muže to být muž či žena
a ty letíš !!
padaš !!
dopadaš !!!
a stěmi co tě zradili !!!
už se nehádáš !!!
Přečteno 260x
Tipy 2
Poslední tipující: carodejka
Komentáře (3)
Komentujících (3)