Anotace: Báseň je věnovaná všem,kteří 17.11.2011 přišli na Václavák,aby vyslovili nesouhlas k dění současné politiky.
Mně je z toho taky smutno, i za jiné.Ženu mám v inv.důchodu a ty léky, hnusnej obchod se zdrávím:-(.Pěkně napsané.
03.07.2012 18:33:58 | Jeněcovevzduchukrásného
No je to možné,možná že jsme se spolu i bavili.Hodně s lidma diskutuji:-)
Nosím takovou placku SK-DE,ale tu má víc lidí asi si nechám udělat placku s nápisem Ružka:-)
31.05.2012 15:25:23 | Ružka