Přítel
Anotace: ..."jen" díky...
Srdce v srdci mi daroval,
talisman, co tak ráda nosím...
já pro něj ve svém srdci
místo mám
a vzájemnými city
se ráda projdu krokem bosým...
Barvy od duhy půjčené
v úsměvu, který z očí hřeje...
mlčky děkuji
za srdcového přítele,
všední dny získávají vůni
jak věnovanou od neděle...
Přečteno 579x
Tipy 12
Poslední tipující: pretorius, jitka.svobodova, kouzelníček, Holis, tato22, Psavec
Komentáře (1)
Komentujících (1)