K zemi!
Anotace: Nemohu být sama sebou, když nevím, kdo jsem. Celý život se někomu přizpůsobuju. Co bude, když nepřestanu...?
Nad střechami - nad domy,
nad lesy a nad stromy;
nad hlavami, nad loukami.
Kálet na Vás - nejít s Vámi.
Na zemi - jdu v pěší zóně.
K výšinám? Jen na balkóně.
S izolepou u lopatek
sdílím Váš přízemní statek.
Boty pro mě? Nejsou k mání.
Já jsem bytost na lítání.
Pěšky? Pěšky, jaká trýzeň.
Pořád jenom stejná píseň:
TAM-jdi-MA-LÁ-hez-ky-lad-ně,
při zemi jde všechno snadně.
Krokuj všechno podle norem,
nedošla bys k cíli horem.
Paradox je pořád zřejmý:
zda-li toho necháte?
Jednou spadnu z okna k zemi,
ke které mě poutáte...
Přečteno 881x
Tipy 22
Poslední tipující: Frr, Robin Marnolli, kytiu, mauvais-ange, whiolet, Radek.oslov.Šafárik, Holis, Lucííí, jima, Gudula, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)