Kdes
Kdes byla, kde jsi, Káťo
již osm měsíců?
otázka takováto
- jak v očích nemít sůl
hledaje Tě vstříc hlasu
jejž slyším v ozvěnách
dosud zpívat vzdor času
dál ve stech obměnách
kam si se mohla vzdálit?
poperu se posvém
s bezmocí racionalit
v prostoru bezosém
myšlenek bez ustání
do sítnic vetkaných
představ o Tobě, z nenadání
návštěv nečekaných
Přečteno 373x
Tipy 4
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Stepbystep, Kyška, Psavec
Komentáře (1)
Komentujících (1)