PARFÉM ĎABLŮV
Anotace: Máte rádi parfémy? Já už ne. Od té doby co sem použil tento parfém. Sem chycený do spáru samotného Lucifera. Ale ještě je cesty zpět!
K parfému přikládám
čichové vjemy,
najdi svou kapku
v zákoutí ženy.
Přivoň si k šátku,
voňavkou...
...pokapaný.
Cítíš?
vůni stržených šatů,
vůni strachu,
kdy násilná něžnost
parfém tvoří...
*
...svědomí dožene
na pokraj krachu,
žalem mé srdce
do hloubi hoří.
V posvátné umění
v mžiku se změní,
..v umění
...ďáblovo
!!! opojení !!!
Přečteno 610x
Tipy 9
Poslední tipující: Sýkorka07, tato22, Jeněcovevzduchukrásného, CRASH, střelkyně1, Aťan
Komentáře (4)
Komentujících (4)