Dům z karet
Z karet postavím dům,
z pavučin upletu sítě,
dám volný průchod svým snům,
prý, že jsem ještě dítě.
Mávnu kouzelnou hůlkou,
všechno se v lepší promění,
když celek stane se jen půlkou,
mý srdce nic už nezmění - nezmění.
Ptám se proč, zázraky se nedějí,
ptám se proč, když svět je plnej nadějí,.
Ptám se proč, nejsem jenom princezna,
bezstarostná a líbezná,
život je zlej.
Z karet postavím dům,
z pavučin upletu sítě,
dám volný průchod svým snům,
prý, že jsem ještě dítě.
Dům z karet se mi rozboří,
vůbec nemám strach,
že mý srdce láskou zahoří,
sny se obrátí v prach - v pouhý prach.
Ptám se proč zázraky se nedějí,
ptám se proč, když svět je plnej nadějí.
ptám se proč, nejsem jenom princezna,
bezstarostná a líbezná,
život je zlej.
Přečteno 311x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
Komentáře (0)