Past
Jsi tečka v prostředku světa
nedopsaná věta
samota těch hloupých dní
samotářů v rozednění
probuzené náhody
i křídla orla v tesknotě
osaměle úvody
v pozdní nahotě
to slovo v prostředku věty
to co chci krást
zbloudilé světy
Tak jako tichá past.
Přečteno 296x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Psavec
Komentáře (2)
Komentujících (2)