Anotace: ...
Tiše sedět, trpět, vše si zazlívat,
toť úděl smrtelníka.
Vesmíru srdce si vylívat,
Brečet, křičet, usínat s bolestí hlavy.
K čemu to je? Přežívat?
Každý den nad lahví vína bdít.
Sám.
Tak k čemu to je?
Pozorovat v noci temnou oblohu,
Psát verše.
Verše, které nestojí ni za kousek chleba.
Tak k čemu to je?
Poslouchat rozsudky smrtí vydané,
povstanout, když jiný povstane.
A znovu opakovat stejné chyby.
Už víš, k čemu to je?
Věřím, že chybama se člověk učí.Já jsem se taky v životě ledas čemu již naučil, být mírnější, dochvilnější,.... .Pěkné.
19.05.2012 09:33:36 | Jeněcovevzduchukrásného