někdy má člověk
pocit
že nějak trčí
vlak nejede
a je zřejmě jediný
komu to neřekli
někdy se točím
na tak neuvěřitelně
malém prostoru
že to musí vypadat
jako bych se ani nehnul
nevím jestli stojím
zrovna na peroně
nebo jsem v jiné
čekárně na smrt
netuším jestli se svět
pohybuje ve spirálách
času
a jestli řády do kterých
nahlížím
mají ještě svou platnost
a ani nevím
možná to není ani pocit
a prostě
tak trčím