Brouk v hlavě
Mám v hlavě brouka.
Je živej.
Žere mi mozek.
Je černej.
Má 6 nohou a klade vajíčka.
Líhnou se z nich samý černý šestinohý myšlenky.
Nevim, kudy tam vlez, ale vim, že pochází se světa Paranoie.
Žere mě zaživa.
Vím, že tam je.
Hryže.
Strašně nahlas hryže.
Přečteno 324x
Tipy 5
Poslední tipující: tato22, Do Ga, ewon
Komentáře (1)
Komentujících (1)