Ma-li se bleška tuze k blešce
je čas vyprazdnit do dna měšce
a svolat z předalekých kraju celý rod
A protancovat mnoho paru bot.
Ať muzika zni dnem i noci a Korbelu řinkot nese se,
laska je velmi zvlaštni kouzlo-at' bleškam radost přinese.
..a všechny mlade,hned z prvniho vrhu,ošatit do gala na blešim trhu.
a pak už jen štěsti přijde,bude vyhrano a blešky na ružich budou mit ustlano
13.03.2012 22:27:34 | poeta
o blechách bych mohl povídat:-) ST
13.03.2012 14:02:25 | kočkopes
:-))naprosto kouzelnááá...tou jsi mi Květuško rozjasnila dnešní chmurný den..:-))
13.03.2012 13:26:43 | střelkyně1