Anotace: Poplesově hledající...
Pod postelí hledám VÁŠEŇ,
která zbyla po nás.
Hledám vášeň,
za zrcadlem,
nové světy, nové city.
Líbat, líbat...
Protože chci já!
Hledám vášeň,
kterou mi dávají.
Hledám vášeň,
kterou chci.
Vášeň slov
a
BEZVÝZNAMNÝCH
polibků.