když se to přežene s doplňováním energie v kočárku pro dospělé,tak se člověk mnohdy ocitne díky kouzelnému knoflíku na létání(Andersen)současně d dimenzích,kde neplatí fyzično,ale pouze síla duševna...ťuky ťuk...:-))
24.03.2012 18:34:50 | střelkyně1
ST
lepší sobotní literácký začátek jsem si snad nemohl přát, poklona uctivá, úúúžasnýýý...
24.03.2012 11:08:57 | Aťan
Jsou lehčí, ale i Vyčůranější!.Včera mě jedna v hotelu proklouzla na pokoj, bez toho, že by se revanžovala :-(, ale zase na druhou stranu jsem se nepošpinil:-), jsem totiž věřící sekuriťák:-)
Píšeš hezky.
24.03.2012 11:24:25 | Jeněcovevzduchukrásného
Honzo, ale ty jsi koment pověsil na můj :-)) takže jsem červenou odpověď dostal já a ne autor...
24.03.2012 11:27:46 | Aťan