V zajatí eklektickej samoty
Neproporčné rozvetvenie
nás rozdelilo na dva tábory
za hradbou zostali len nezlúčiteľní
v blčiacich poliach
zlostnej hluchoty
prevolávali na slávu
nylonového Boha, ktorý
zaspal, zabudol & neprišiel
kŕdle svetlosivých vrán
mu zobú z topiacich sa dlaní
vosk steká po zábradliach
zhmotneného času
a hustne v priepastiach
kde tiene cudzích vlasov
už týždne nezbieram.
Přečteno 406x
Tipy 5
Poslední tipující: Robin Marnolli, shakespeares, Nevratný obal, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)