Přání
Anotace: Zemřeli lidé, milovaní,krásní, ať jsou v hvězdách navždy šťastní. Uletěly...
Zemřeli lidé, milovaní,krásní,
ať jsou v hvězdách navždy šťastní.
Uletěly lásky, křehké, milé,
ať jsou s křídly skryty v bílé.
Sebraly stíny, krásu, radost,
ať přesto seberou i svou zlost.
Dlouhý život, kratší o tři dny,
ať přesto plní dál své sny.
Odešly kroky, nešťastný pláč,
ať hraje dál tenhle hráč.
Přání, těžká, smutná, skrytá jsou,
ať najdou svou výhru úžasnou ...
Přečteno 293x
Tipy 3
Poslední tipující: Linzerka, vandule
Komentáře (2)
Komentujících (2)