lost whale on the sky
Anotace: hodně se od sebe můžeme naučit
V časech nejistých píšu ti svou rukou řádky
Mezi ně vkládám prameny vlasů
Víme o sobě tolik
A přesto nic
Posloucháš má tajemství se zatajeným dechem
Odemykání dveří ke kterým nemám klíč
Nic co můžeš najít ve zbytku noci
Na mých rtech
S tebou projdu střed světa
Po špičkách nožů
Co tlačí do chodidel
Ale nikdy tě nepotkám
Mé tajemství bez jména
Šeptáš do prázdné láhve od ginu
Čekáš odpověď burácející v uších
Dokud nám nedojde
Že čekání jsou zbytečné minuty času navíc
Mezi námi
A vzdáleností nejbližšího světa
(mé jméno se nepočítá)
Prosedíme náš čas pod rourami plnými vody z plic velryb
Do světa křičíme střízlivost dávkovanou po kapkách
A nezastavujeme se před nesmrtelností našich přání a ztracených myšlenek
Přečteno 479x
Tipy 26
Poslední tipující: Sýkorka07, rry-cussete, Bernadette, Adéla Jamie Gontier, bloumej očima, Aťan, nerozhodná holka v mezidobí bez majáku, Petbab, enigman, Kropydlína Škopounová, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)