třeba si na tvoje trápení udělá čas pan farář nebo policejní vyšetřovatel - ale vyjde to nastejno :)
23.04.2012 11:44:55 | Aťan
Jo, když jsem si to přečetla podruhý tak jsem pochopila, jasně. Co je demonstrace, zdražování, politická nestabilita proti zklamání a proti naší lidské bolesti. Máš pravdu. Pěkné.
22.04.2012 23:05:11 | valerie emilie