šála
Brousím si kosu
půjdu ven
posekat stéblo,slabý kmen
..posekat trávu než si lehne
Nesnaž se přemlouvat,se mnou nehne
ani tvé přáni ani pláč
nasekám rebarbory na koláč
nasekám jetel pro zajíce
a pak si naplním zlehka plíce
Sleduji mraky jak si plují
jak nikam nespěchají oblohou..
někdy se ženy příliš ptají
..pravdu však slyšet nemohou
pravda ta pálí škrábe kouše
Marné si na ni hrát
co bylo žhavé dohasíná
tak nechme šálu vlát....
šálu co poutala nás dlouhé roky
potrhanou s velikými oky
co svázala,co drží
nepouští
a radost kráčí po poušti
vysychá ,padá k zemi
a smutno je mi
Přečteno 349x
Tipy 11
Poslední tipující: Radhuza, Aťan, anděl s modrými křídly, annie, Květka Š., ewon, valerie emilie
Komentáře (9)
Komentujících (5)