závrať
Anotace: ...hledám ve výškách
jen procitnout,
otevřít okna do duší.
nadechnout se z plnych plic,
otevřít na zaklepání.
jen zkusit svět obejmout,
zachránit srdce co ještě buší.
ten osudový den je pryč,
neuslyší další zavolání.
ztracené vzpomínky,
zamknuté v 13 komnatě.
déšť falešný co nechladí
a nehřeje slunce co pohaslo .
zrazený hledá viníky,
ve výšce plné závratě.
slzy ti duši zachrání,
znovu štěstí obloukem tě obešlo...
Komentáře (2)
Komentujících (2)