Země Česká
Anotace: Dívám se na svět plný krásy, na české lesy, na zpívající ptáky. Dívám se...
Dívám se na svět plný krásy,
na české lesy,
na zpívající ptáky.
Dívám se na hory zakryté v šeru,
však ale řečnit o nich, to nedovedu !
Dívám se na svět české krásy,
co zelené šaty již obléká si,
modrou zástěru rybníků a řek si vezme,
a na trůn jako velká, mocná královna usedne
Říkám si v duchu,
znova a znova,
,,Ach", jak je to krásné u nás doma !
Přečteno 434x
Tipy 6
Poslední tipující: Schely, tato22, vyskovak.cz, poeta
Komentáře (3)
Komentujících (2)