Nevinnost

Nevinnost

Anotace: Lidické děti

Venku je ticho, klid a mír,
děti si hrajou, skáčou, tancují,
na poli za vesnicí jménem Lidice,
chystá se velká vyvraždovací mise,



Vojáci do domů vpadli,
děti od matek odtrhli.



Venku je hluk, nepokoj, křik,
děti pláčou v komorách plynových,
po nějaké době pláč utichne,
ale bolest v jejich srdci už nikdy nezanikne !
Autor Sarwen, 01.05.2012
Přečteno 379x
Tipy 2
Poslední tipující: Schely
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel