Skutečná kulečníková
Kolikrát se ještě na prázdnou zeď podívám
kolikrát
ještě
kapkami
deště
se proplítám
Kolikrát se s vámi
po víně
povinně
po vině
ne-proklínám
klínem
a tak tu sedím raděj s pivem
aby bylo něco jinak
tak
tahák
napsal pod lesy
kdosi
o komsi
kdo byl a nebyl
žil a nežil
ženatý
že na tý hoře
tesknil po ponoře
skočit si jen tak do hlubin
bouchnout do slabin
slastných uliček
klíček za klíček
spočítaných kuliček
na zeleném plátně kulečníku
dost už teď, ty uličníku!
nechtěj si už se mnou hrát
.. a pojď, pojď se
skutečně
konečně
ne-po-milovat
Přečteno 422x
Tipy 4
Poslední tipující: enigman, Psavec
Komentáře (2)
Komentujících (2)