Nadějná
Děje se tolik věcí
běží myslí
v klecích
svých vlastních pouček
Dějeme se dějinami
krajíme se krajinami
házíme si s nožem
.. no tož jasně, možem ...
bez břehých břehů klínových stěn
nádherných hněvů
polemizujících žen
kdo víc zranil koho
mořem
hořem
pozřem
toho
kdo
je
tu
dnes
zas
s
námi
kdo hraje v sále na varhany
vrahů
dobrých mravů
Přečteno 499x
Tipy 6
Poslední tipující: enigman, Psavec, poeta
Komentáře (1)
Komentujících (1)