Anotace: když vám někdo hodí lano víte hned jak ho chytit a nemusíte být ani zkušený námořník...
obrazce, snad nás zacelí.. :-)
myslím, že poslední dobou miluju posezení s dětmi... tak jemně sdělují, pojď, buď, přemýšlej, mysli, ... není nic předtím ani později, je teď a teď jsme spolu... zacelují mi myšlenky špatný, když do nich zabloudím...moje dcera je naprostej drsňák v tom, naprosto syrově mi ukazuje co a jak... drsně mi prokazuje tu stránku věci, že černá je černá a bílá je bílá... a radost v jakékoli formě... je tak negativní, že mi z ní nabíhá husí kůže a zrovna tak v radosti...učí mí toho moc...mamíííí néééé, mamííííí jooooo...nedávno u nás byli kamarádi a ona seděla u stolu s hlavním slovem, Káčko spát, neeeee... kamarád mi povídá ta vaše otevřenost mezi vámi dvěma je geniální... myslíš? někdy mám chuť ji rozkouskovat... a pak ji milovat ještě o kousek víc... :-)
13.05.2017 01:43:01 | zelená víla
pokud ten dotyčný lanem neucukne. Líbí se mi fantazie ve tvých básních
25.05.2012 12:34:21 | kočkopes