Životní .. konečně
Je na čase obnovit sítě
.. no konečně mé drahé dítě ..
propojení
spojení
nic jiného není
ani po pokolení
nebylo
nic v míse jídel už nezbylo
bylo i ne-bylo ne-milo
vy všichni jdete stejným směrem
a chtít se z toho vymanit?
vzít do rukou raděj sůl, jehlu a nit ..
a šít
to změna písmena je chybou
chtěla bych být raděj rybou
a rybáře nepotkat?
sítě mít a tkát a tkát
a lkát a mít
slzy na krajíčku
vždy když uvidím tu hru,
která není ze srdce
když zasáhne mě zase šíp
a já říkám
s plnou parou
modrou oblohou blankytnou
jít spát znovu pod Rokytnou ...
proč to tady prodlužuješ?
proč dluhy s námi / vámi čuješ?
o co ti jde, to přec víš
za všechno a všechny
ŽÍT!
.. a neunikne už ani nit ..
Přečteno 414x
Tipy 5
Poslední tipující: enigman
Komentáře (2)
Komentujících (2)