~~~
Vůně.
~~~~~
Když se vítr prožene
kvetoucími stromy
těch květů spadaných
hodně je na zemi.
Škoda jich,větře,
tam mohly ještě být
ta tvoje síla
však nedala jim žít.
Ty květy spadané
zemi zdobí chvíli
brzy ale neví
jaké vlastně byly.
Byly jste krásné
ze stromů ovocných
a kolik ještě vůně
mohlo ve vás být.
~~~~~
pěkné veršování .. ovšem inu, vše spěje k zániku .. radujme se z toho, co právě je .. ST
05.06.2012 01:13:29 | Helena Lovecká