Při-jímání
Příjímám
už jenom tak
jak JSEM
sebe
i
tebe
z nebe
aniž bych věděla, jaký vlastně jsi
přijímám a jen tak časem plynu si
a taky prostorem
zvukem hlasem pokorném
snivými obláčky
stavím se na značky
měnících se vlivů
a splínů
skáču po obloze
na jedné či druhé noze
jen tak si hopsám
podle času plynutí
nikdo mě nepřinutí
něco násilím měnit
ani sebe
ne be-z tebe
už nic nechci být
ani mít
úsilí na nic vynaložit
jen snít
si dovoluji
a dál si jemně ladně pluji
pluji
plu
ji
~
Přečteno 404x
Tipy 7
Poslední tipující: carodejka, enigman, V.N.Losinský, Petbab
Komentáře (3)
Komentujících (3)