O skrytém koloběhu
Anotace: ... zapomínání a rozpomínání ...
Sbírka:
Vhledy
Z posledních krůpějí nočního vesmíru
šitého mě i tobě
dnes
na míru
z podnosu
pod nosu
tvých mých krásných skic
které viděla jsem
i já
o to víc
že jsem chtěla
spatřit nový svět
snový
snovačský
v pavoučích sítích
na našich vysněných kvítích
co kvetou stále stejně
v astrálním světě
jako
po odvetě
vetě
veď mě
k sobě
milé robě
které chce se přeze mě zrodit
háv neznalosti shodit
ale až v dospělé panice ...
ó, já už jsem v mamince
za chvíli to zapomeneš
a tvé žití bude přítěž ...
po čase si
však
začneš vzpomínat
začneš hořet
začneš plát
světu štěstí a lásku ukazovat
nemluvit je
žít
teď však ještě v kápi
..krůpěj ranní rosy..
tápej
kdo
skutečně jsi ...
Přečteno 516x
Tipy 15
Poslední tipující: V.N.Losinský, Psavec, enigman, Avola, Gabrielle, střelkyně1, Radhuza, Manni3
Komentáře (2)
Komentujících (2)