Prolínání
Anotace: kam vedou naše touhy ... pár skrytých významů, které možná nezná ani básník sám ... no tak to sem teda dám
Na prahu nocí
- volá mě Praha -
génius locí
– mozek se zdráhá –
však duše letěla by hned
pod dojmem vzpomínek ...
po-zřít zas toho hada,
co v pouti našich milých uliček a ulit,
někde v noci si jen tak ulít
a chytil toho,
kdo chtěl
a
byl tu ..
tanec
na příděl
s houslemi jen tentokrát
cimbál někam odletěl
na drakovi
a ví-no-vém voze ...
sednem za volant
pod vlivem?
kašlem na něj
pojďme si raděj
za-vola-t
či
zaz-píva-t ...
o hvězdách na obloze
Vidím město veliké ...
Přečteno 504x
Tipy 9
Poslední tipující: enigman, Gabrielle, střelkyně1, V.N.Losinský
Komentáře (4)
Komentujících (4)