LHOSTEJNÝ VÝRAZ MALÍŘŮ POKOJŮ
Anotace: ...může někdy skrývat tajemství ...:) Pracovní.
LHOSTEJNÝ VÝRAZ MALÍŘŮ POKOJŮ
*****************************
Maluju šampaňským na stěny z meruněk
aby se v síni rozsvítilo
Pásy hvězd, zrcadel. Odrazu doplněk
Aby tu zkrátka bylo milo
*
Maluju šampaňským na rudou srdeční
aby se nešmouhlo ode dlaně
a vzácní hosti mí nebyli neteční
hledat by mohli vkus druhé straně
*
Maluju šampaňským do zdí a do stromů
do tužeb temných vnitrobloků
Stékání barevně laděných atomů
v malíři budí chuť po Maroku...
***
Přečteno 407x
Tipy 20
Poslední tipující: mkinka, šuměnka, Doradan, kryndy, enigman, Noc17, hanele m., Hazentla, Kett, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)