... hm, nicotná ...
Anotace: ... jen tak - běh - s překvapivým ? koncem
Chci se ti líbit
.. nechci nic slíbit ..
neboj se, rozběhni se a udeř..
cože? roztrhnu si šaty o keř..
dobře tak pojď jenom tak
jak jsi
jsi lák
od okurek
hbitý turek
či kafe
co jen tak si krafe
jen tak si kecá
a jen tak si žije
šťastný, že JE
Přečteno 476x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, střelkyně1, enigman
Komentáře (3)
Komentujících (3)