Statečná
Láska běžela
v jasmínu ležela
v polích se ztrácela
v koutě pak zvracela
V pornu se ukryla
hřeby se přibila
v dotecích mrznula
na spáncích usnula
V kostele klečela
naděje brečela
opona kamenná
odešla bez jména
Přečteno 616x
Tipy 11
Poslední tipující: Now, Jozef Bojanovský, Radhuza, BArBArKO, enigman, střelkyně1, Aťan
Komentáře (6)
Komentujících (4)