Naděje II

Naděje II

Anotace: ...

Sbírka: Variace

Milovat nesnáze

a hledat bolest

v prachu cest a bodláčí

se mi občas

nadlidským úkolem zdá

 

Mám pocit

že padnu pod tou tíhou

nevysvětlených záhad

nezodpovězených otázek

bolavých míst

že nevstanu z příkopu

a zemřu

nikdo si mě nevšimne

 

Jediné

co mi zbývá

je věřit

že přijde On

zahrne mě svou láskou

a zas mi dá důvod žít

plahočit se v mumraji pochybností

zase doufat

a čekat bárku na moři

která mi přiveze naději

a touhu

po lepším zítřku

 

Možná budu čekat dlouho

ale dočkám se

To je jediná jistota

kterou déšť nesmyje

a vítr neunese

kterou nemohu ztratit

v oceánu všedních dní

Autor Ori Eremos, 28.06.2012
Přečteno 324x
Tipy 2
Poslední tipující: enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

tomu věř...

29.06.2012 07:32:57 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí