Pro ty lidi, kteří..
Anotace: New York I Love You, But You´re Bringing Me Down
Skončil jsem
Už žádné
Debaty v hořícím autě o tom,
zda tam máme zůstat
Rozvláčné alkoholové večery
kde zjišťujeme, že už to nezvládáme
Noci, kdy je všechno mezi našemi zdmi
tak špatně..
Nekonečné naštvané zklamání,
kdy se nikdy nemůžu dotknout jiného člověka
Moje hlava, přetékající heroinem,
který jsem vzal z těl mrtvých dívek
Přiznávám,zabil jsem je, ale přece ...
Vraždy nejsou tak výhodné
Ale básně taktéž ne.
Přečteno 416x
Tipy 12
Poslední tipující: myší královna, Romana Šamanka Ladyloba, Helena Buchtová, Kropydlína Škopounová, RešHeNúnHe, Nikotin
Komentáře (4)
Komentujících (4)