Ještě než tě deště obejmou
Devadesát procent mrtvých zvyků
samovolně vzplálo
jako suché listí z papíru
a stejně ti to bylo..
málo
protože oči nehledí na noty
a melodie nezní
jako ty
..
jako ty
Je to zvláštní, že se ptám
s vykřičníkem na konci věty
jestli vrátíme se někdy zpět
z cédéček na kazety
..z kazet na desky
jestli budeš někdy mou
ještě..
než tě..
deště..
obejmou
Přečteno 380x
Tipy 17
Poslední tipující: Elisa K., maliska, srozumeni, gallatea, prostějanek, Severka, rry-cussete, její alter ego, Kropydlína Škopounová
Komentáře (3)
Komentujících (3)