Spoutaná
S hlavou omotanou kolem
Krku, proplouvám skrz modrým
Světlem, jež mě provádí dál
Temným tunelem.
A tam
Spolkne mě černota,
Hlučná slepota,
Opatřená razítkem,
Tupce
A označí mě
Jedovatým inkoustem.
Tělo do běla
Spoutaná strachem,
Vrním blahem, že
Lapilas mě zrovna ty.
„Lásko.“
Přečteno 357x
Tipy 2
Poslední tipující: Dračičák, tato22
Komentáře (0)