Bílý den
Slunce z východu
učinilo den čistým a voňavým
a já zkrz park šel pro vodu
nebo někam, co já vím.
Tu pod jedlí ležela
nic na sobě neměla
jen strach na tváři
a stín kde slunce nezáří.
Bílá byla celičká,
jako je bílý sníh
co pad jí ráno na líčka,
co neroztál a nestek z nich.
Komentáře (0)