Vězněm ve svém vlastním světě
přiškrcen kravatou z hedvábných nití
tak jako oprátkou dnešního bytí
nikam neutečeš
...a tak bys o to stál
Jsi otrokem svých tajuplných představ
v uších zní ti staré chóry
omámen vůní bájné Mandragory
máš strach
...a utéct není kam
Zdravím Tě.
Krásná báseň z archaickou atmosférou a mnoha vůněmi.
Děkuji za tento zážitek básnířko.
Klaní se Martin Kristián Kudlák
18.11.2012 09:34:11 | kudlankaW
Možná bych to malinko pozměnila, ale to je asi otázka vkusu, že si myslím, že první část s tou druhou moc neladí. Ale to, co z toho je cítit, to se mi líbí. ;-)
16.08.2012 10:43:23 | Aaliyan