Anotace: Vždy se může vše změnit. Vjednom okamžiku bez postřehnutí. Jen maličkostí.
Miluju tě,
neopustím tě.
Vtiskni se mi,
nelži mi.
Když řekneš "je konec"
nemůžu popadnout dech.
Brečím každým dnem, a pocit ten, kdy nemám tě u sebe,
uzavírám se do sebe.
Tohle už nechci nikdy zažít,
nemá to cenu žít.
Už nepomáhá cígo ani kafe,
mám jenom sama sebe.
Jsem v koncích a nevím si rady.
Co bude dál? Zůstanu tady?
Umírám touhou tě vidět,
stane se to zas někdy?
Poslouchám tvůj oblíbený song a kašlu na to jak prožiju zbytek svého života,
protože bez tebe to nemá cenu!
Nevím co mám dělat,
nejraději bych se šla ožrat.
Jak jsi mě v tom mohl nechat?
PROSÍM,,jsem v koncích..
Áno áno - ztroskotaná láska bolí, i já o tom cosi vím, už dvakráte... No. Věř našim babičkám - a mně, jestli můžeš. Přebolí to. Tato otřepaná větička platí odjakživa a je stoprocentně pravdivá - jen tomu dej čas. Jednoho dne získáš na vše jiný náhled a zjistíš, že chmury jsou na nic a trápení se kvůli nezdaru taktéž.. A budeš o tohle silnější a vybavenější, do dalšího života. Tak nic nevzdávej prosím Tebe, piš o tom všem - máš tu liter - a na něm spoustu spřízněných duší s podobnými trably.
U takto osobních básní - podle mě - nemá moc smysl hodnotit jejich kvalitu, ale spíš pravdivost, naléhavost - což ovšem jsou věci, které každý vidí a chápe jinak, takže Ti možná přijde i negativní komentář.
Dávám ti tzv. motivační tip - a vítej na Literu. A piš!
zdravím
P.S.: Máš zajímavý nick.
KŠ
;-)
.
22.08.2012 22:52:00 | Kropydlína Škopounová
Já vím děkuji. Tuhle jsem složila už dávno, ale dala jsem jí sem. Mám jich spoustu a připíšu. Lásku už jsem překonala a jsem šťastná. Liter mě moc zaujal a jsem ráda, že něco takového je.
23.08.2012 19:15:43 | Dý