Barmanka
Anotace: Nejen dobré pivo, ale i krásné děvy.
Janičko krásná, barmanko naše,
stále nás lákají ty vnady vaše
Postava ztepilá, ne žádná hokyně,
vždycky jsi půvabná, jako ta bohyně
Diana, Junona - prastará krásky,
závistí zbledly by, chytily vrásky
I Krásná Helena před tebou se sklání,
zástupy mladíků touží pít z tvých dlaní
My věrní štamgasti, pivo tu pijem,
kladem si otázku, proč takhle žijem
Mládí nám uteklo, všechno jde ztuha
a ty jsi zářivá, jako ta duha
Jsi jemný vánek, co rozhání mraky,
kvetoucí jabloň, lákající ptáky
Růže jsi voňavá, náramná kráska
pro všechny štamgasty, tajná jsi láska
Přečteno 354x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
Komentáře (4)
Komentujících (4)