Anotace: ..
že udělal jsi tečku za větou...
za kouzelným příběhem či jinou skutečností...
snad právě díky ní zas květy rozkvetou
a srdce klid a mír se nečekaně zhostí
dva květy propletené své stonky rozpletou
a vláha slz jim čas příští požehná
nevyhnutelnou chvíli bolestí prokletou
srdce milující porozuměním rozezná
22.01.2007 11:55:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd
...vedle tvé tečky
další dvě kreslím v spěchu...
...jen malá přestávka,
jen touha po nádechu...
...vedle tvé tečky
další dvě kreslím honem...
...vůbec nic nekončí
v jednom jediném bodě...
...vedle tvé tečky
další dvě kreslím bystře...
...vždyť i sám dobře víš,
že existuje příště...
...vedle tvé tečky
další kreslím horečně...
...už je jich osm,
jak malé "nekonečně"...
:o)
16.01.2007 09:52:00 | Cecilka
Tebe jsem tak dlouho nečetla, kouzelníčku...na básně by si měl člověk čas najít, otevírají mu duši...
12.01.2007 11:36:00 | Sunny