Hraji šach se smrtí
a nebojím se jejího matu.
Tady v tomto verši hodně záleží na úhlu pohledu. Jinak to vyzní od člověka smrtelně nemocného, nebo přestárlého, ...anebo mladíka, co si sám se sebou neví rady.
17.09.2012 18:58:18 | Aťan
Jistě, ale to už je o pohledu na svět :)
17.09.2012 19:13:10 | Marek Blažíček
...na svět a na smrt. Oba víme, že lidem s rakovinou se většinou zásadně změní pohled na svět. Nedobrovolně.
17.09.2012 19:16:47 | Aťan
Vždy si ráda přečtu něco, co se týká šachové tematiky. Líbí se mi ta její protikladnost.
Dobré dílo!
07.09.2012 08:43:49 | TeruKurosaki