Je zbabelé začať hovoriť,
až keď ti spravidelnie dych
a naivné čakať odpoveď.
"Keď veríš len tomu, čo vidíš,
je to ešte vôbec viera?"
Tým spoľahlivo umlčíš otázky
a prinútiš ma cítiť vinu.
Viem, aj Kristus to od nás chcel
a tomu, čo si potreboval siahnuť,
neváhal odoprieť spásu.
Lenže
ty nemáš svätožiaru
a ja si stále myslím,
že dôveru si treba zaslúžiť, a tak...
„Láska, zobuď sa,
mám otázku...“
podívej, parťáku, víš, že takové věci se skoro vůbec nedají komentovat veřejně? víš.
06.09.2012 19:20:47 | CCGREE