Pravé přátelství
Až tě každý opustí,
já při tobě stejně budu stát.
Když život rány na tebe pustí,
místo tebe se budu prát.
Kamkoliv ty půjdeš tam i já půjdu,
při klopytání tě budu podpírat.
Cestu pro tebe najdu,
místo tebe budu i umírat.
Přečteno 351x
Tipy 2
Poslední tipující: TeruKurosaki, Nergal
Komentáře (1)
Komentujících (1)