Co chcete
Chcete
pády z mrakodrapů na důkaz prázdnoty
Chcete
dny i noci prožít v agonii náměsíčna
Chcete
špinavé nehty z rýpání v nose,
jež je způsobeno přílišnou pasivitou
Chcete otrávenou vodu
otrávené jídlo
otrávený vzduch
Chcete otravu krve
a celého těla,
jenž způsobí davové šílenství
Chcete
pomalu vyhasínající oheň,
co doutná
do asketicky skleněného nebe
Chcete
šílené orgie
vrcholící v něžné ejakulaci
Co chcete?
Chcete tichou smrt v osamění,
chcete hezký byt.
Chcete zapomenout,
co znamená být.
Přečteno 528x
Tipy 6
Poslední tipující: Aťan, ewon, Anjesis
Komentáře (2)
Komentujících (2)